Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 28 nov 2017 16:28 

Agribex 2017: Bergerat Monnoyeur


Caterpillar is ook dit jaar aanwezig op Agribex in Brussels Expo, in hall 8 en 11. Daar stellen ze hun nieuwste wielladers, schrankladers en graafmachines voor. Stuk voor stuk uitgerust met sterke spitstechnologie. Die de machines en het werk als-maar veiliger en efficiënter maken. Daarmee kunnen landbouwers en tuinaannemers voor elke klus op de bekende, innovatieve Caterpillar kwaliteit rekenen.

De wiellader: veelzijdig en precies

Heb je voor je laad- en overslagwerk een compacte wiellader nodig of net een hele grote? Caterpillar heeft voor elke job een geschikte wiellader.

  • De compacte wielladers zetten grootse prestaties neer, ze zijn enorm veelzijdig en laten toe heel precies te werken.
  • Met de grote wielladers zorg je voor geoptimaliseerde productiviteit en het mini-maliseren van stilstand. Bovendien bieden ze extra comfort aan de machinist. Om-staanders lopen minder gevaar door hun nuttige veiligheidsvoorzieningen.

Uitrustingsstuk wisselen in 30 sec.

Caterpillar biedt naast een compleet assortiment van Cat® wielladers ook een grote reeks uitrustingsstukken. Die je - dankzij de ingebouwde snelkoppelingen - in am-per 30 seconden kan wisselen.

De schranklader: compact en krachtig

De Caterpillar schrankladers bieden alles wat je van Cat® mag verwachten: uitzon-derlijke prestaties, veelzijdigheid, gebruiksgemak, makkelijk te onderhouden en een prima klantenservice. Enkel het formaat is compacter.

Er is keuze uit een hele reeks Cat® schrankladers. Met een Cat C2.2 motor of Cat C3.3 turbo en een laadvermogen gaande van 680 tot 1225 kg. Daarmee heeft Ca-terpillar zeker de juiste schranklader in huis voor elke klus. Elk van deze machines is ontworpen en gebouwd door Caterpillar. En ook voor het onderhoud kan je op Ca-terpillar rekenen.

Graafmachines: van mini tot giga

Zoek je een minigraafmachine dat tot grootse werken in staat is, veelzijdig en heel precies? Of mag het iets meer zijn? Een grotere graafdiepte, meer vermogen, een groter bereik, meer hefvermogen of meer zwenkkoppel?

Caterpillar heeft de juiste machine voor elk type graaf- en grondwerk. Elke nieuwe Cat® graafmachine uit de ruime 300-serie maakt dat je de job sneller, beter en effi-ciënter klaart. Door geoptimaliseerde productiviteit, een minimum aan stilstand en een groter comfort voor de machinist.

Rupsgraafmachine of op banden

Naast de rupsgraafmachine, biedt Caterpillar ook graafmachines op banden aan. Deze zijn mobiel, snel, hebben een groot vermogen en zijn super betrouwbaar. Re-ken maar dat het de meest veelzijdige machine van uw wagenpark is.

Bergerat Monnoyeur, exclusief dealer van Caterpillar

Als exclusief dealer van Caterpillar, biedt Bergerat Monnoyeur een volledig gamma van machines en diensten voor firma’s die actief zijn in grondverzet, land- en tuin-bouw, de industrie, de wegenbouw- en onderhoud, de mijnen, steengroeven en zandputten.

Verkoop, verhuur en service na verkoop

Bergerat Monnoyeur beschikt over een ongeëvenaard netwerk voor de verkoop en verhuur van materieel, met filialen in Overijse, Izegem, Antwerpen, en Luik. En ser-vice na verkoop in België, Frankrijk, Polen, Roemenië, Algerije en Luxemburg.

www.bm-cat.be (link is external)
www.innovationsbycat.be



  Nieuwsflash
 
Het versterken van de productiviteitsgroei Lees meer
 
 
Pesticiden vanaf 2025 in Brusselse privétuinen verbodenLees meer
 
 
Oproep onderzoeksprojecten biolandbouw 2024 Lees meer
 
 
Half mei start veldkeuringen vermeerderingspercelen zaaizaden van landbouwgewassen Lees meer
 
 
Gezondheidsrisico's bij Basilicumplanten door irrigatie met vervuild (oppervlakte)water Lees meer
 
 
Aanvulling lijsten van oneerlijke marktpraktijken tussen ondernemingen in de landbouwLees meer
 
 
Overstromingen van 5 - 22 november 2023 erkend als ramp: indienen dossierLees meer
 
 
Wijziging van diverse decreten over het landbouw- en visserijbeleid Lees meer
 
 
249.000 euro voor vier lokale voedselregisseurs Lees meer
 
 
hittegolven én bosbranden zullen 9 keer vaker voorkomen in Oost-Afrika Lees meer
 
 
Tien nieuwe suikerbietrassen op de Belgische rassenlijst Lees meer
 
 
Packaging: find a workable agreement for the fruit and vegetables sector Lees meer