Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten

 01 dec 2017 15:37 

FRISOMAT: klant centraal op Agribex 2017


Wie op Agribex 2017 zoekt naar de stand van staalbouwer Frisomat, zal die dit jaar ontdekken in een nieuw jasje. “We pakken uit met onze nieuwe slagzin ‘We shelter your business’, en dat laat zich overduidelijk zien in het ontwerp van onze stand,” weet Managing Director van Frisomat België, Maarten Van Wanzeele.

 

“De klant willen we daarmee zeggen dat we actief meedenken aan een oplossing die precies past bij zijn behoeften.” Tijdens Agribex doet Frisomat daartoe nog een extra inspanning. “Met een korting op isolatie willen we land- en tuinbouwers nog meer warm maken voor onze loodsen,” besluit Van Wanzeele. 

Vaste waarde, nieuw kleedje

Agribex is voor Frisomat al sinds 2009 een vaste waarde. “In die tijd waren we erg gekend van de boogloodsen die we over het hele land plaatsten – vaak ook voor land- en tuinbouwers,” aldus Van Wanzeele. “Vandaag zijn de mogelijkheden binnen de sector echter legio. Samen met de klant gaan we daarom op zoek naar slimme totaaloplossingen op maat. Of hij nu zoekt naar een kleine opslagruimte voor hooi, een ruime werkplaats voor tractoren met geïntegreerde kantoren of een aardappelbewaring – klanten moeten zich thuis voelen in onze uitgebreide expertise.”

Onder het mom ‘We shelter your business’ stelt Frisomat zich op deze editie van Agribex dan ook klantgerichter op dan ooit. “We kennen het publiek van de beurs al goed, maar bouwen graag ook dit jaar verder aan die vertrouwensrelatie,” gaat Van Wanzeele verder. “Dat is in se ook wat die nieuwe slogan wil zeggen; Frisomat als betrouwbare partner voor elk project. Onze garantie aan de klant is een bouwoplossing die naadloos aansluit op de specifieke vereisten van zijn sector.”

Land- en tuinbouwstand

Op die visie is vervolgens de hele stand van Frisomat afgestemd. “Uiteraard ademt die ‘We shelter your business’,” gaat Van Wanzeele verder. “In één groot beeld stellen we scherp wat we doen: onderdak bieden aan de activiteit van onze klanten. Omdat we daarnaast ook willen tonen dat een samenwerking met Frisomat een veilige investering is, simuleren verschillende 3D-beelden de mogelijkheden van onze gebouwen. Zo krijgt het publiek meteen voeling met het koudgevormd staal waarmee we werken.” Inspiratie kan de klant daarenboven opdoen aan het fotomateriaal van verschillende referenties binnen de sector. Een stappenplan laat tot slot de opbouw van elk van onze projecten zien. “In een notendop is dat waarmee we willen informeren.”

Promotie isolatie

Maar mogelijks drijft ook een andere actie het volk tot op de stand van Frisomat. “Klopt, pikt Van Wanzeele in. “Op Agribex, en nog tijdens de hele maand januari, bieden we 10% korting op isolatie bij de bestelling van land- en tuinbouwloodsen. Het is een extra vorm van waardering naar het trouwe publiek dat we doorheen de jaren opbouwden, en tegelijkertijd is het een mooie geste naar nieuwe klanten toe.” Met deze actie toont Frisomat zich alvast klaar voor de beurs. “We hebben zin om het gesprek aan te gaan – iedereen is welkom op onze stand,” besluit Van Wanzeele.

OVER FRISOMAT

Frisomat, in 1978 opgericht door Guy Somers, ontwerpt, produceert en monteert industriële gebouwen in koudgevormd staal. Voor onze gebouwen is 30% minder staal nodig, en toch zijn ze even robuust en duurzaam. Daardoor zijn ze ook gemakkelijk te transporteren en monteren. Meer dan 85% van onze productie wordt geëxporteerd.

Frisomat heeft wereldwijd 14 filialen (Algerije, België, Brazilië, Bulgarije, Slowakije, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Polen, Portugal, Roemenië, Rusland, Nederland en Oekraïne) en heeft productiesites in België, Rusland en Brazilië. Ons wereldwijde verdelernetwerk groeit non-stop. Deze internationale aanwezigheid betekent dat Frisomat actief is in meer dan 100 landen met meer dan 35.000 realisaties.

Contact :

Maarten Van Wanzeele
Directeur général Frisomat Belgique
Stokerijstraat 79
2110 Wijnegem Belgique
Tél : +32 (0)3 353 33 99
@ : sales@frisomat.be (link sends e-mail)
www.frisomat.be



  Nieuwsflash
 
Aanvulling lijsten van oneerlijke marktpraktijken tussen ondernemingen in de landbouwLees meer
 
 
Overstromingen van 5 - 22 november 2023 erkend als ramp: indienen dossierLees meer
 
 
Wijziging van diverse decreten over het landbouw- en visserijbeleid Lees meer
 
 
249.000 euro voor vier lokale voedselregisseurs Lees meer
 
 
hittegolven én bosbranden zullen 9 keer vaker voorkomen in Oost-Afrika Lees meer
 
 
Tien nieuwe suikerbietrassen op de Belgische rassenlijst Lees meer
 
 
Verlening opsporingsvergunning voor aardwarmte in de regio Wielsbeke aan Agristo Lees meer
 
 
Tijdelijke rationalisatie uitrijregels meer dan welkomLees meer
 
 
Open Food Conference Lees meer
 
 
Packaging: find a workable agreement for the fruit and vegetables sector Lees meer
 
 
Infosessies stikstofdecreet Vlaamse overheid Lees meer