De keuze om glutenvrij te produceren vloeide voort uit het feit dat enkele van hun vrienden kampen met een intolerantie en allergie. Arne en Margaux kennen dus maar al te goed de ongemakken die daarmee gepaard gaan en vulden met hun producten dit gat in de markt: ambachtelijke kaas-, kip- en garnaalkroketten (zie flyer).
In de toekomst zal het gamma uitgebreid worden met:
- viskroketjes: o.a. zalm, catch of the day, kreeft,...
- vleeskroketjes: o.a. varkenswangetjes, ham, ...
- groentekroketjes: verse en/of verloren groenten rechtstreeks van het veld. De familie Trybou baat nl. een groot groente- en tuinbouwbedrijf uit in de streek.
Het atelier waar al dit lekkers bereid wordt, is gelegen in Gistel in samenwerking met een traiteur/marktkramer.
Momenteel is de kleinhandel, zoals slagerijen en speciaalzaken, de grote afnemer. De focus zal in de toekomst gericht zijn op retail en export.
Enkele verkoops- en degustatie adresjes zijn 't Fruitwinkeltje in Staden, Slagerij Lies en Dries in Staden, Traindevie in Gent, Horeca Totaal in Brugge, … .
Aankopen kan via https://nl.ulule.com/amusefoods/
Laat je verleiden en geniet!
https://www.facebook.com/Amusefoods/
Arne is bereikbaar op: (+32)474/48.89.06
arne@amusefoods.be