Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 15 okt 2021 16:08 

Agristo maakt radio samen met Tom De Cock


Donderdag 21 oktober kan je afstemmen op Radio Agristo. Van 10 tot 18 uur kruipt Qmusic presentator Tom De Cock in de studio van het aardappelverwerkend bedrijf. Reportages, chatbox en muziek: zo krijg je een kijkje achter de schermen van één van de grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld.

Agristo maakt radio samen met Tom De Cock

 

Donderdag 21 oktober kan je afstemmen op Radio Agristo. Van 10 tot 18 uur kruipt Qmusic presentator Tom De Cock in de studio van het aardappelverwerkend bedrijf. Reportages, chatbox en muziek: zo krijg je een kijkje achter de schermen van één van de grootste aardappelverwerkende bedrijven ter wereld.

 

 

Potatoholics maken speciaal programma

Op donderdag 21 oktober maken de Potatoholics samen met Qmusic presentator Tom De Cock een spetterende radioshow vanuit het nieuwe hoofdkantoor in Wielsbeke. Anneke Vanfleteren, Marketing & Communication manager bij Agristo: “Dit jaar vieren we 35 jaar Agristo, een goudgeelkrokanten jubileum, waarop we ook alle 1000 medewerkers nog eens in de bloemetjes willen zetten. “Potatoholics” noemen we onszelf, allemaal weg van aardappelen.”

Alle medewerkers konden hun verzoeknummertjes doorsturen. Daartussen zitten ook muzikale ontdekkingen uit 1986, het jaar waarin Agristo startte en Sandra Kim het Eurovisiesongfestival won. Verder staan op het programma ook nog interviews met bijzondere Potatoholics, anekdotes van de voorbije 35 jaar, berichtjes voor collega’s en heel veel kijkjes achter de schermen. “Met deze radioshow willen we ook een extra boost geven aan de verbondenheid tussen onze medewerkers.”

Livestream radio geeft kijk op de werkvloer  

Hoe ziet de dag van een Potatoholic eruit? Wat gebeurt er op de verschillende sites? Hoe is het om bij Agristo onder de hashtag #onefamily te werken? Twee vliegende reporters – Silke Mastbooms van The Voice 2012 en Tim Flennen, Nachtburgemeester van Tilburg – trekken op de verschillende vestigingen van de aardappelontvangst door de productieruimtes naar de magazijnen en de labo’s. Anneke Vanfleteren: “Als je op Radio Agristo afstemt, proef je meteen ook van onze sfeer. En misschien kriebelt het dan wel om te solliciteren. Bij Agristo zoeken we nog honderd extra Potatoholics.” Op www.radioagristo.com kan je donderdag meeluisteren en meekijken naar de reportages op diverse sites en binnenin de pop-up studio op het nieuwe hoofdkantoor in Wielsbeke.

   Nieuwsflash
 
Land­bouw­rap­port 2020 (LARA) Lees meer
 
 
Fevia lanceert nieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrieLees meer
 
 
VLIf steunmaatregelen voor landbouwers getroffen door PFOS-vervuiling 3M ZwijndrechtLees meer
 
 
ANB en VLM - aangekochte grondenLees meer
 
 
Voldoet jouw teeltplan aan de pre-ecoregeling voor verhogen v/h effectieve organisch koolstofgehalteLees meer
 
 
Bedrijfseconomische resultaten per landbouwsectorLees meer
 
 
liquiditeitsbescherming aan varkenshoudersLees meer
 
 
Verlening eenmalige korting varkenshouders voor ophaling krengenLees meer
 
 
Wetgeving driftreductie en bufferzones op een rijtje Lees meer
 
 
Algemene Vergadering Phytofar 2021: de plantaardige voedselketen en klimaatveranderingLees meer
 
 
Overstromingen Wallonië op 24 juli 2021 erkend als algemene rampLees meer
 
 
Overstromingen 14-16 juli 2021 in Wallonië erkend als ramp: schadedossier indienenLees meer