Akkerbouw
Algemeen
Dieren
Economie
Markten
Mechanisatie
Milieu
Politiek
Tuinbouw
Veehouderij
Voeding
Inloggen
 
 
 
Klik hier om u te registreren en te abonneren
(72,60 euro per jaar)
 
Wachtwoord vergeten
Volgend artikelVolgend Artikel

 05 feb 2019 16:55 

VLAM op Fruit Logistica Fruit Logistica: 6 - 8 februari 2019


28 leveranciers van Belgische aardappelen, fruit, groenten en fruitbomen verwelkomen u in Berlijn op de VLAM-standen tijdens Fruit Logistica. Samen met de aanwezige federaties en veilingen presenteren ze een breed gamma producten van topkwaliteit aan de bezoekers. Extra aandacht gaat dit jaar naar het vernieuwde duurzaamheidsproject ‘Responsibly Fresh’, dat op donderdag 7 februari onthuld wordt. Ontmoet de Belgische exposanten op de VLAM-standen in hal 6.2 op standen B-03 tot B-07.

Verse groenten en fruit
De 17 aanwezige groente- en fruitbedrijven staan in hal 6.2 op standen B-03 tot B-06: Bel'Export, Boussier, BP Fruitcraft, Calsa, DBS / DBS Agro, Demargro, De Plecker - Lauwers, Devos Group, Dries Sebrechts Fruit (DSF), Frans Michiels Belgium (FMB), Gemex, Orca, REO Veiling, Rotom, Vanco Belgium, Vergro en Wouters Fruithandel. Voorbijgangers kunnen kennismaken met het ruime aanbod in de centrale producttentoonstelling, waarbij zowel de traditionele sterkhouders als de noviteiten gepresenteerd worden.
 
Aardappelen
Zes leveranciers van aardappelen kijken ernaar uit om hun klanten te ontmoeten in Berlijn in hal 6.2 op stand B-07: Bart's Potato Company, Binst Breeding & Selection, De Aardappelhoeve, Pomuni, RTL Patat en Warnez.
 
Fruitbomen
Ook vijf leveranciers van fruitbomen zijn aanwezig op de VLAM-stand in hal 6.2, nummer B-03 tot B-06 om hun producten te presenteren aan een internationaal publiek: ABCz Group, Benelux Fruit Service, Carolus Trees, Depa Fruit en Zouk (Johan Nicolaï).
 
Organic route
Fruit Logistica schenkt ook extra aandacht aan de bedrijven die een biologisch assortiment aanbieden. Enkele Belgische standhouders hebben zich aangemeld voor de Organic Route: Belgische Fruitveiling (Hal 6.2 A-01); Calsa NV ( Hal 6.2 B-06); De Aardappelhoeve (Hal 6.2 B-07) en Warnez NV (Hal 6.2 B-07). VLAM maakt de bedrijven met een bio-assortiment ook duidelijker herkenbaar in de stand.
 
Wandelende Conference-peer
Dit jaar loopt al voor het achtste jaar de Conference-campagne in Duitsland, waarbij VLAM samen met Nederland Conference-peren promoot in de Duitse retail. Omdat zelf proeven de beste manier is om overtuigd te worden van de smaak van de Conference, stuurt VLAM twee promotiedames op pad om bezoekers te trakteren op hapjes met Conference. Een wandelende Conference-peer animeert daarbij de beursbezoekers.
Meer info: belgianpotatoes.com – belgianfruitsandvegetables.com – belgianplants.com
   Nieuwsflash
 
Kans op derde hittegolf vanaf eind deze week Lees meer
 
 
Bestrijding van klassieke en Afrikaanse varkenspest bij wilde zwijnen Lees meer
 
 
NeonicotinoïdenLees meer